Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

Uppdrag - Vision - Ambition

header-msa-new

Uppdrag – Vision – Ambition

Idrottare och coacher från hela världen vänder sig numera till mitt institut. Tillsammans kan vi se till att nå framgång. Under två veckor arbetar jag tillsammans med grupper med elever, så att de kan hitta sin balans under resten av livet och ha möjlighet att prestera optimalt. Samtidigt ser de till att jag har en skön säng att sova i, att jag kan ta en varm dusch varje dag och att jag kan få kaffe från min kokare.

Jag tar bra hand om mig själv. Jag måste, för jag måste varje dag finnas där för mina elever. Man kanske kan säga att cirkeln är sluten. Den varma filten, duschen och kaffet får mig dock att göra något för andra. För någon som drömmer om en sådan imponerande kurs som min.

Vi kanske har lyxiga sätt att ta oss till skolan, men för många barn i Indien är den korta vägen till skolan livsfarlig. Inte att förglömma andra faror som lurar på andra ställen.

Att ge tillbaka för någon annans skull: barn.

Det vi varje dag tar för givet, är för barn i Indien mer som ett överlevnadsprov av det slag man ser i tv-programmet Expedition Robinson. Om immunitet bara är något för deltalarna, är det bokstavligt talat en fråga om liv och död för barn i Indien.

Jag besparar er de mörka detaljerna. Det säger sig självt att de här barnen bara kan drömma om en idrottskarriär. För att inte tala om att kunna vara med på någon av de imponerande kurser som jag erbjuder.

Och så tar undertecknad sig tid och erbjuder träningskurser i deras egen invanda hemmiljö. Så att de kan få dessa saker under resten av sitt liv, detta som är så värdefullt. Så att de kan göra de rätta valen för sig själva när som helst.

Detta, tillsammans med träningskläder, gör träningsveckorna, oförglömliga för dem.

Det jag just beskrivit är hur jag vill se vad mitt institut kan göra för världen. Detta gör mig fullständig som tränare. Under fyra år från och med nu kommer min Mental Sports Academy bli ett globalt institut inom Mental Coachning & Träning, känd inom alla idrottsgrenar.

MER INFO OM VÅR GODE MÅL?

X